Poszt ITT

„Conchita vagy Orbán?” – Itt lehet szavazni!

conchita-orbán (Array)
conchita-orbán (Array)

A Válasz.hu csodálatos párhuzamot vont a modernkori népvándorlás és az Eurovíziós Dalfesztivál „szakállas nője” között.

Remek cikk jelent meg Bódis András tollából a Válasz.hu portálon, mely azt fejtegeti, hogy az európai „balliberálisok” „akarnok bunkóként” próbálják lefesteni Orbán Viktor miniszterelnököt, miközben „egyre többen gondolják”, hogy ők „taszították öngyilkosságba” Európát, a „tabudöntögető” Orbán viszont mintha mégiscsak szívén viselné Európa jövőjét. Bódis szerint lehet fájó a nemzeti konzultáció, ami válogatás nélkül kriminalizálja a bevándorlókat, de Európa bajait mégiscsak a ballib „hivatalos tabusítói” okozták.

Bódis bravúros ugrással jut el a Heti Válasz kedvencéig, Conchita Wurstig, aki szerinte épp a „hivatalos tabusítók”, az európai zöldek, liberálisok, szocialisták „legsikeresebb terméke”. Szerinte Conchita sérti azokat, akik „attól még férfinak (nőnek) gondolják magukat, hogy a férfiakhoz (nőköz) vonzódnak”, Conchita megalkotói pedig Orbánt emelték hivatalos ellenfelükké, akikkel rémisztgetik Európát.

Ennek a fantasztikus gondolatmenetnek a végén – azon apró momentumok fölött szemet hunyva, hogy épeszű ember nem veszi komolyan az Eurovíziót, Orbán pedig a saját pártcsaládjától is komoly kritikát kap – jut el a szerző addig a kérdésig, hogy ki vagy mi állítja Európát nagyobb kihívás elé: Orbán vagy a modern népvándorlás? „Aki szerint Orbán, lelkesedjen Conchitáért, aki szerint a népvándorlás, viselje el Orbánt, Hollande-ot és leendő követőiket” – áll a cikkben, aminek a végéről sajnos lemaradt a szavazás, így nálunk lehet leadni a voksokat. Kattintson máris!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik