Poszt ITT

Jászberényi: Kicsit rosszul vagyok

Mondandómat elfojtja az állandó öklendezés, a folytonos okádhatnék, ami rám tör, ha látom a híreket a magyarországi reakciókról.

Okádnom kell az egyenruhás náciktól, az új magyar nyilas párttól, aki tüntetéseket szervez a palesztinok mellett, holott én is tudom, ők is tudják, sőt minden épeszű ember tudja, hogy magasról tesznek ezek a férgek a meghalt palesztin civilekre, nem érdeklik őket a halálba bombázott gyerekek, ezek csak zsidózni akarnak és semmi mást. A hüllő agyakban összeállt, hogy Izrael egyenlő zsidóság, ez az egész krízis csak egy ürügy, hogy kifejezhessék minden gyűlöletüket.

Kicsivel jobban gyűlölik a zsidókat, mint az arabokat. Nem sokkal, a „szép új világukba” ők sem férnének bele, de lenyelik, persze, ha lehet szabadon gyűlölni a zsidókat, ha végre taposhatják a Dávid csillagot, az minden pénzt megér. Okádnom kell tőlük, a hitlerfrizutájuktól, a nemvoltholokauszt tekintetüktől, a jeges hallgatásuktól, mialatt megöltek félmillió embert Szíriában. Okádnom kell.

És okádnom kell azoktól a hüllő agyú magyar zsidóktól is, akik bármilyen kritikus hangot Izraellel szemben azonosítanak az antiszemitizmussal. Azoktól, akik vakok és süketek a háborús bűnökre, diplomáciai kudarcokra, melyeket Izrael elkövetett, akik szerint minden megölt hatéves terrorista volt, a kezében vállról indítható iráni föld-levegő rakétával és, ha bárki bármi mást mer állítani a hivatalos izraeli kormányzati állásponthoz képest, az minimum kurucos náci.

Okádnom kell ettől az egésztől.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik