Mobil

Furcsa hangokat hallanak az iPhone X felhasználói

Nem elég, hogy hidegben lefagyhat az új Apple-mobil kijelzője, a hangszórója sem szuperál tökéletesen a korai vásárlók egy része szerint.

Több iPhone X tulajdonos is arra panaszkodik a Redditen, a Twitteren és más fórumokon, hogy pattogó, recsegő hangokat hall kiszűrődni a mobil felső hangszórójából abban az esetben, amikor maximumra állítja a hangerőt.

Más felhasználók beszámolója szerint a probléma annyira súlyos, hogy néha még 50 százalékos hangerőn is tapasztalják, nem kell a legmagasabbra állítani azt.

Az érintettek szerint szinte mindenféle hangfájlnál fenn áll a jelenség, így például hangfájlok lejátszásakor, híváskor, videolejátszáskor, vagy csak amikor csörög a mobil.

Még nem tudni, hogy szoftveres, vagy hardveres hiba húzódhat a dolog mögött, az Apple egyelőre nem reagált hivatalosan. Korábban egyes iPhone 8 és iPhone 8 Plus tulajdonosok is jelentettek hasonló problémát, amit az iOS 10.0.2-es frissítéssel sikerült javítani.

Szó szerint lefagy az iPhone X a hidegben
Az Apple csúcsmobiljának érintőkijelzője nem bírja jól az alacsony hőmérsékletet.

Nem ez az első nehézség, ami felmerült az új mobillal kapcsolatban, nemrég arról írtunk, hogy az iPhone X érintőkijelzője alacsony hőmérsékleten szó szerint lefagy, ezt egy szoftveres frissítéssel orvosolja a cég.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik