Mobil

Hétvégén megint ingyen lesz a mobilnet

Augusztus 4. és 6. között a Telenor korlátlan belföldi mobilnetet biztosított ügyfeleinek, akik éltek is a lehetőséggel. A három nap alatt több mint 1100 terabájt adatot generáltak, ami az ilyenkor szokásos forgalom mintegy kétszerese, vasárnap pedig a napi adatforgalmi rekord is megdőlt. Az akció pedig most hétvégén folytatódik: azon ügyfelek, akik a MyTelenor alkalmazáson keresztül regisztrálnak, augusztus 12-13. között ismét korlátlanul mobilnetezhetnek belföldön.

Annak érdekében, hogy a Telenor Hello Data tarifákban kínált korlátlan adat élményét minden ügyfele átélhesse, a Telenor ingyenesen elérhetővé tette belföldi hálózatát augusztus 4-6. között minden ügyfelének. A három napban 2,5 millió ügyfél mintegy 1110 terabájt (1,14 millió GB) adatot generált, ami közel kétszerese egy átlagos péntektől vasárnapig tartó időszak adatforgalmának.

A három napban az esték bizonyultak a legforgalmasabb napszakoknak, közülük is kiemelkedett a rekord kánikula után lehűlést hozó vasárnap este: az adatforgalmi számlálók 8 órakor pörögtek fel maximumra. Ez is hozzájárult ahhoz, hogy aznap a Telenor hálózatán megdőlt az eddigi napi adatforgalmi rekord: a Telenor ügyfelei 24 óra alatt 392 terabájt adatot forgalmaztak.

Legutóbb tavaly karácsonykor hipernetezhettek korlátlanul a telenorosok, az akkori három nap adatforgalmát azonban most átlagosan közel 60%-kal múlták felül. Az idei nyár másik kiemelkedő adatforgalmat hozó időszakának a vizes vb bizonyult, de a mostani Korlátlan Hipernet hétvége átlagos napi adatforgalma ezt is meghaladta, napi több mint 150 terabájttal.

A Korlátlan Hipernet napok sikerére való tekintettel a Telenor az augusztus 12-13-ai hétvégén is korlátlan, díjmentes belföldi mobilinternetezést biztosít azoknak az ügyfeleknek, akik augusztus 13-ig a MyTelenor alkalmazáson keresztül regisztrálva jelzik igényüket erre. A MyTelenor app Androidra, iOS-re és mobil Windows platformra tölthető le.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik