Mobil

Kis híján a saját halálát közvetítette végig Snapchaten

A Snapchat nevű mobilos alkalmazásnak van egy gyorsulásmérőként is használható funkciója, ha ezt a filtert használjuk, akkor a Snapchat automatikusan kiírja a képünkre, hogy milyen gyorsan megyünk. A 18 éves Cristal McGee így szerette volna megörökíteni, hogy mekkora sebességgel száguld az autójával. Ha ezt még nem gondolnánk elég nagy felelőtlenségnek, akkor tegyük gyorsan hozzá, hogy a lány mellett utazott a terhes barátnője is.

Az utastársak próbálták figyelmeztetni Cristalt, hogy ennek rossz vége lesz, de a lány egyre gyorsabban ment, míg bele nem csapódtak egy előttük haladó autóba. Hatalmas szerencséjükre nem történt komolyabb bajuk, mindenki megúszta a balesetet kisebb karcolásokkal, de az összetört autókból látszik, mekkora erővel csattant össze a két jármű.

Viralnova
Viralnova

Cristalt baleset ide vagy oda, semmi nem állíthatta meg, hogy Snapchateljen, így amikor a helyszínre érkező mentők ellátták, közben is csinált magáról pár képet.

Cristal McGee

A vétlen sofőr azonban nem volt ilyen szerencsés, ő ugyanis több mint öt hétre kórházba került, hosszú ideig csak kerekesszékkel tudott közlekedni, a baleset óta 50 kilót vesztett, nehezen kommunikál és sok emléke egyszerűen eltűnt. Maynard a neki okozott testi és anyagi károk miatt beperelte McGee-t és a Snapchatet is.

Viralnova

Ajánlott videó

Olvasói sztorik