Mobil

Prince emlékére megváltozott a Snapchat

Van, aki zenével, más csak egy rövid üzenet megosztásával tiszteleg az elhunyt zenész előtt. A Snapchat bíbor esővel teszi mindezt. Bizarr.

Nem tartott sokáig, hogy megjelenjen az első olyan reakció Prince tegnapi halálára, amit kissé furcsán fogadnak a rajongók és emlékezők. A Snapchat most egy olyan szűrőt adott hozzá a szolgáltatáshoz, amelyen bíbor eső hullik az általunk készített képekre – a Purple Rain a pop hercegének egyik legismertebb dala, valamint első mozifilmjének címe volt.

A közösségi alkalmazásban most bármilyen elkészített fotóra ráhúzhatjuk ezt a filtert, és ahelyett, hogy a manapság divatos cicafül, vagy bohócorr kerülne rá az arcunkra, bíbor esőcseppekkel lesz tele a fotó, ráadásul nem is épp a legszebbekkel.

prince-purple-rain-snapchat-filter-02

Bár vannak, akik szerint ez szép gesztus és méltó megemlékezés, mások Twitteren éygegyéb közösségi felületeken háborognak azon, hogy ez kissé gagyi módja a tiszteletadásnak. A Snapchat ráadásul nem most először fut bele ilyesmibe, két nappal ezelőtt a marihuána “világnapja” alkalmából Bob Marley-szűrőt is bevezetett, ami sokak szerint szintén tiszteletlenség volt részükről.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik