Mobil

HTC One (M9) – jön az új nagyágyú

A tajvani gyártó természetesen már javában a jövő évi új csúcsmodelljén dolgozik.

A HTC tavaly márciusban jelentette be aktuális flagship kategóriás okostelefonját, a One (M8)-at, melynek könnyen kikövetkeztethető módon 2015 első negyedévében menetrendszerűen érkezik majd az utódmodellje. Lássuk, hogy jelenleg mit tudhatunk erről a sokak által várva várt készülékről!

Az elnevezés kapcsán semmi meglepőre sem kell számítanunk, vagyis az új csúcstelefon várhatóan HTC One (M9) néven látja majd meg a napvilágot, és a borításának nagy része természetesen fémből lesz. Bár sokan azt várnánk, hogy a készülékben egy remek 64 bites Qualcomm Snapdragon 810-es chipset legyen, pletykák szerint végül is “csak” egy Snapdragon 805-ös chip landol az újdonságban.

A RAM a mai elvárásoknak megfelelően 3 GB kapacitással bír, az 5 colos Full HD érintőkijelző pedig átadja a helyét egy 5,5 colos QHD panelnek. Az akkumulátor kapacitása 2600-ról 3500 mAh-ra katapultál, az előlapi sztereó hangszórókat a Bose szállítja, a 16 megapixeles frontkamera pedig remek optikai képstabilizátort vonultat fel. Egyelőre körülbelül ennyit tudhatunk a HTC One (M9)-ről, illetve még annyit, hogy várhatóan érkezni fog belőle egy spéci “Prime” változat is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik