Média

Mentor programot indít a Magyar Marketing Szövetség

Szalay Dániel
Szalay Dániel

2017. 03. 08. 18:57

A cél, hogy a kis-és középvállalkozások eredményes marketingtevékenységet folytassanak.

Országos kkv-marketing mentor programot indít májusban a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ), a tavaly alakult Marketing Döntéshozók Klub támogatásával.

A programban az MMSZ Országos KKV Marketing Akadémia tavaszi mesterkurzusának végzett hallgatói vesznek részt. A Klub tagjai közül Bánhegyi Zsófia (Telekom), Bene Nikoletta (SPAR), Diószegi Ágnes (Telekom), Dudás Krisztina (Provident) és Kálmán Péter (Neckermann), valamint Hinora Ferenc, az MMSZ elnöke, továbbá az Akadémia ismert oktatóinak közreműködésével indítják útjára a programot.

A Magyar Marketing Szövetség küldetése, hogy elősegítse a marketing gazdasági életben történő hatékony alkalmazását és célja, hogy a hazai marketing színvonalát emelje, továbbfejlessze. Emellett kiemelten fontosnak tartja, hogy a kis-és középvállalkozások is eredményes marketingtevékenységet folytassanak, és folyamatosan megismerhessék a legújabb trendeket és elsajátíthassák a legkorszerűbb marketing technikákat.

A hallgatók témafelvetése alapján a mentorral közösen határozzák meg a célokat és a mentorálási folyamatot, amelynek az egyik hatékony és korszerű platformja egy online videós mentorprogram.

A mentoráltak két hónapos után követési programban vesznek részt, amelyben sikeres marketingkommunikációs vezetőkkel, valamint az Akadémia oktatóival egy online platformon keresztül is tarthatják majd a kapcsolatot.

A mentorprogram befejezését követően a Marketing Döntéshozók Klubja egy mini videós sorozatot állít össze, amelyben a mentorok és mentoráltjaik programról alkotott véleményeit, tapasztalatait, visszajelzéseit osztják meg, hogy ezzel is segítsék a jövőben induló mentorprogramokat.

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

The Tesla Semi, the company's electric big-rig truck is seen in this undated handout image released on November 16, 2017.  Tesla/Handout via REUTERS     ATTENTION EDITORS - THIS IMAGE WAS PROVIDED BY A THIRD PARTY.  NO RESALES. NO ARCHIVE.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.