tévéantenna
Média

Maradnak az RTL-nél az Origo Media tévéi

Szalay Dániel
Szalay Dániel

2016. 11. 30. 14:34

Az RTL Magyarország száz százalékos leányvállalataként működő R-time cégnél marad jövőre a LifeNetwork és az OzoneNetwork tévécsatorna reklámidejének értesítése.
Korábban a témában:

Az Origo-New Wave Media Csoport (Origo-NWM) kábeltelevíziós csatornái, a LifeNetwork és az OzoneNetwork spot és non-spot megjelenéseit ezután is az r-time értékesíti – állapodott meg a csatornák tulajdonosa a televíziós sales house-szal.

A LifeNetwork és az OzoneNetwork együttműködése az r-time-mal viszonylag régre, egészen a televíziók indulásáig nyúlik vissza. A csatornák új tulajdonosa a most kötött megállapodással ezt a bizalmat kívánja megerősíteni – áll a közleményükben.

Somlai Bálint, az Origo-NWM TV üzletágának igazgatója az együttműködésről szólva úgy fogalmazott:

A médiacsoport tulajdonosváltása óta eltelt 10 hónap kiemelkedően jó eredményeket hozott. Az r-time a papírformán felüli teljesítménnyel alapozta meg a hosszútávú együttműködéshez szükséges bizalmat. Részünkről ennek a bizalomnak a megnyilvánulása volt az a korábbi döntésünk is, hogy 2016 májusától ők értékesítsék a reklámspotok mellett a non-spot megjelenéseket is.

Dudás Gergely, az r-time ügyvezető igazgatója kiemelte:

Fontos döntés ez a mi életünkben. Az Origo-NWM Csoporttal kötött újabb megállapodás azt a kiváló kapcsolatot erősíti tovább, ami a LifeNetwork és az OzoneNetwork csatornák indulásával kezdődött hat éve, és amit az új vezetéssel is sikerült megtartani és tovább erősíteni. Hasonlóan gondolkodunk a csatornák jövőjéről és meghatározó, egyedi pozíciójukról a televíziós piacon. Nem csupán nézőközönségükben értékes csatornákat sikerült ezzel a portfólión belül tartani, hanem olyan televíziós brandeket, amelyek egyedi, saját gyártású, lokális tartalmakkal vannak jelen ezen a zsúfolt piacon. Bízunk abban, hogy megújított együttműködésünk mindkettőnk számára nemcsak kereskedelmi megállapodás lesz, hanem egyben egy hosszabb távú, kölcsönös márkaépítés része is.

Somlai Bálint azt is mondta: az elmúlt időszak megerősítette az Origo-NWM Csoport vezetését abban a meggyőződésében, hogy a két kábelcsatorna és az egyik legnagyobb online médiaportfolió együttműködésében rengeteg kiaknázható lehetőség van.

Az előttünk álló néhány hónap arról fog szólni, hogy tudjuk közelebb hozni egymáshoz a két platformot, illetve hogyan tudjuk még átjárhatóbbá tenni a nézők, olvasók számára.

Az R-time az M-RTL Zrt. 100 százalékos tulajdonában lévő média-kereskedőház, amely jelenlegi formában folytatott tevékenységét több mint tíz éve, 2005. január 1-én kezdte meg. Az R-time elsőként kínált „one stop” elérési lehetőséget hirdetői számára az általa képviselt kábelcsatornákon. 2017. január elsejétől az R-time portfóliójába az AMC Networks International – Central Europe csatornái, vagyis az AMC, a Filmcafé, a Film Mánia, a Minimax, a Spektrum, Spektrum Home, a Sport 1 és Sport 2, illetve a TV Paprika csatornák, az Origo Zrt. tematikus csatornái, a LifeNetwork és OzoneNetwork és a Viacom csatornái: Comedy Central, Paramount Channel, Nickelodeon, Nick JR, Viva, és a holnap kódolatlan időszakkal debütáló RTL Spike csatorna tartozik majd.

A Cool, a Film+, az RTLII, az RTL+, a Muzsika TV, a Sorozat+ és a Film+2 csatornák reklámidejét az anyavállalat, az M-RTL Zrt., tehát az RTL Magyarországhoz tartozó RTL Klub médiaszolgáltatója értékesíti.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)
vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Iraqi security forces arrest suspected militants of the al Qaeda-linked Islamic State in Iraq and the Levant (ISIL) during a raid and weapons search operation in Hawija April 24, 2014. The operation led to the arrest of wanted figures and the seizing of various weapons and ammunition, according to an Iraqi security forces officer.   REUTERS/Yahya Ahmad (IRAQ - Tags: CIVIL UNREST POLITICS)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.