Média

A csütörtökön induló RTL Spike tévécsatorna kódolatlanul kezd

RTL Spike
RTL Spike
Az Antenna Hungária műsorszóró MinDig TV nevű szolgáltatásának nézői több mint egy hónapon át foghatják ingyenesen a Viacom csoport legújabb csatornáját, a holnap debütáló RTL Spike-ot, mely a kódolatlan időszakot követően is a szolgáltató csatornakínálatában marad.

A több mint 750 ezer háztartásban elérhető MinDig TV szolgáltatás nézői 2016. december 1. és 2017. január 2. között kódolatlanul, előfizetői szerződés megkötése nélkül érhetik el a Viacom csoport legújabb csatornáját, az RTL Spike-ot – jelentette be a digitális földfelszíni sugárzást biztosító állami műsorszóró cég, az Antenna Hungária.

A szolgáltató közölte azt is, hogy jövő év január 2-át követően az új tévécsatorna a MinDig TV Extra Aktív+ csomagjában.

A Spike az Egyesült Államokban már sikeres kábelcsatorna, melynek európai bevezetésében Magyarország az elsők között van. Az idehaza RTL Spike néven induló, fiatal felnőtteknek szóló, hiánypótló csatornán sikersorozatok, idehaza még nem látott, vadonatúj tartalmak és hazai gyártású műsorok egyaránt helyet kapnak. Az új csatorna különlegessége, hogy azt nevével ellentétben nem az RTL készíti majd, hanem a Viacom médiavállalat, viszont a tévé reklámidejét az RTL leányvállalata, az R-Time fogja árulni.

A MinDig TV nézői az egyhónapos ingyenes időszakban az RTL Spike-on olyan programokkal és sorozatokkal találkozhatnak, mint például A visszatérők, a Sötét árvák, Top Gear, Bellator MMA, valamint az RTL Spike bemutatja: Playback párbaj című saját gyártású műsor.

Az RTL Spike az E jelű multiplexen lesz fogható a 64. csatornán. A vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu/lefedettseg oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja a csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken – jelezte az Antenna Hungária.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik