Lovass Tibor
Média

Új elnök képviseli ezentúl a 77 magyarországi helyi tévét

Szalay Dániel
Szalay Dániel

2016. 11. 11. 13:30

Lovass Tibort választotta a Helyi Televíziók Országos Egyesületének (HTOE) közgyűlése a szervezet elnökének. Más változások is vannak.

A 77 helyi televíziót tömörítő Helyi Televíziók Országos Egyesülete (HTOE) szerdán Gödöllőn tartotta meg tisztújító közgyűlését, ahol az új elnököt megválasztották. Erre azért volt szükség, mert a HTOE-t 2006 ősze óta irányító Széles Tamást nemrégiben Los Angeles-i főkonzulnak nevezték ki, aki emiatt lemondott – derül ki az egyesület weboldaláról.

A helyi televíziók képviselői Lovass Tibornak, a Szombathelyi Médiaközpont ügyvezetőjének szavaztak bizalmat, akit három évre választottak meg az egyesület elnökének. Emellett az elnökségbe két új tagot is választott az egyesület. Molnár András, a West-Pannon Audiovizuális Klaszter vezetőségi tagja, valamint Varga András, a Pápa Városi Televízió ügyvezetője került be az elnökségbe. Az elnöknek megválasztott Lovass Tibor egyébként eddig is tagja volt az egyesület elnökségének.

A Felügyelő Bizottságba szintén lemondás miatt választottak új tagot, Kozó Attila, a Városi Televízió Szeged főszerkesztője személyében.

A Helyi Televíziók Országos Egyesülete azt is bejelentette, hogy a közgyűlésen tagjai sorába fogadta a Kisteleki Városi Televíziót.

A szakmai találkozón a közgyűlés mellett egy fórumot is tartottak a Médiatanács tagjainak, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság munkatársainak, valamint a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap vezetőinek részvételével – írják a honlapon.

A Helyi Televíziók Országos Egyesülete elnöksége a tisztújítást követően

elnök: Lovass Tibor, a Szombathelyi Médiaközpont ügyvezetője

alelnök: Eckhardt Balázs, a Kecskeméti Televízió kreatív vezetője

további elnökségi tagok: Antal Anett, a Városi Televízió Eger ügyvezetője, Molnár András, a West-Pannon Audiovizuális Klaszter vezetőségi tagja, Petzke Ferenc, a Tatai Televízió ügyvezetője, Szegedi László, a Veszprém Televízió ügyvezetője, valamint Varga András, a Pápa Városi Televízió ügyvezetője.

(Kiemelt kép: Lovass Tibor. fotó: HTOE)

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Picture taken on June 25, 2013 in Aachen, western Germany, shows British actor and UNICEF Goodwill Ambassador Roger Moore and his Danish wife Kristina Tholstrup waving from a carriage as they visit the CHIO World Equestrian Festival.
Moore, who will forever be remembered for playing the womanising superspy James Bond, died May 23, 2017, aged 89, his family announced in a statement. / AFP PHOTO / dpa / Henning Kaiser / Germany OUT
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.