Média
A The Cave csapata

Új digitális ügynökséggel bővült a médiapiac

24.hu
24.hu

2016. 11. 03. 14:14

A hazai ügynökségi piac egyik új szereplője, a Person marketingkommunikációs cég leányvállalataként megalakult The Cave digitális analitikával, felhasználói élménnyel (UX) és keresőmarketinggel foglalkozik. A vállalkozás egyik alapítója és stratégiai vezetője Boros Norbert, a Mito korábbi performance team leadere, a másik pedig Hampuk Richárd ügyvezető, a Person alapítója.

A The Cave elnevezés a 2012-es Obama-kampány híres Big Data-csapatának nevéből jött, ahol 50 ember gondoskodott a választói viselkedés elemzéséről és a választói magatartás előrejelzéséről. A The Cave ügynökség is adatvezérelt: az alapítók egy olyan céget akartak létrehozni, amely teljes mértékben a tényeken alapul.

A cég szakemberei a három kiemelt terület mellett jelentős tapasztalatokkal rendelkeznek az FMCG, a bank, utazás és e-kereskedelem szektorokban is. Fő céljuk, hogy segítsenek az ügyfeleknek kiigazodni az egyre növekvő adathalmazban, az adatok üzletileg értékes cselekvéssé konvertálásában és a felhasználó-központú szemlélet alkalmazásában.

Ma már a legtöbb nagyvállalat rendelkezik azzal a technológiával, ami lehetővé teszi a digitális adatok költséghatékony gyűjtését, de részben azok szegmentálása, illetve a legfontosabb lépés, az adatokra épített cselekvések megtétele nagyon gyakran elmarad. Ebben kívánunk stratégiai és taktikai szinten segíteni

– mondta Boros Norbert.

A The Cave már ügyfelei között tudhatja a WMN-t, a PaintCocktailt, a Coca-Cola HBC-t és a Generali Biztosítót is.

(Kiemelt kép: a The Cave csapata)

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)
vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

383356 17: The execution bed sits empty on Death Row April 25, 1997 at Texas Death Row in Huntsville, Texas. About 450 prisoners are on the Row. Texas has the most executions in the US each year. The inmates are executed by lethal injection. (Photo by Per-Anders Pettersson/Liaison)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.