Média

Először lesz sorozatpremier a Facebook Live-on ma este

Outcast Kyle
Outcast Kyle
A FOX csatorna a Facebook élő streaming szolgáltatáson, a Facebook Live-on ma este teljes egészében, szinkronnal együtt leadja az Outcast című sorozat első részét. Ez lesz az első ilyen premier a régióban.

Robert Kirkman új nagyszabású horrortörténete egyszerre debütál 61 európai és afrikai országban – köztük Magyarországon – , miután a FOX a Facebook Live szolgáltatáson keresztül mutatja be ma az új, Outcast című sorozatát. A Facebook Live szolgáltatást most használják első alkalommal egy tévésorozat bemutatására a régióban.

A közvetítés közép-európai idő szerint 22 órakor kezdődik, és a sorozat első részét teljes egészében leadják majd, méghozzá a magyar nézők magyar szinkronnal nézhetik majd a közvetítést a FOX Magyarország Facebook oldalán keresztül.

A Facebookon persze csak az első epizód lesz elérhető, hazánkban június 6-tól hétfőnként 22 órakor fogják vetíteni a teljes sorozatot tévében.

Az Outcast alkotója Robert Kirkman, aki a The Walking Dead című kultikus sikersorozatot is jegyzi. Új művét „nagyszabású horrortörénetként” jellemezte, „amelynek exkluzív európai és afrikai bemutatója hátborzongató élményt ígér a rajongóknak”.

Egy kis előzetes az Outcastból:

Diego Londono, a FOX Networks Group európai és afrikai ügyvezető igazgatója elmondta:

A The Walking Dead sorozatnak köszönhetően Robert Kirkman rengeteg rajongót szerzett a régióban. A FOX „Újat. Elsőként.” szlogenjénhez hűen együttműködünk a Facebook szolgáltatásával, hogy a rajongók egész Európában és Afrikában egyszerre ismerkedhessenek meg az új sorozattal. Az Outcast, a Fox Networks saját gyártású sorozata egy díjnyertes csapat és egy hírességeket felvonultató stáb kezei közül került ki, most pedig büszkén építünk partnerkapcsolatot a Facebook közösségi oldallal, hogy egy igazán nagyszabású eseményt valósíthassunk meg.

A Skybound/Image gondozásában Robert Kirkman és Paul Azaceta azonos című képregényén alapuló Outcast az ördögűzés világába kalauzolja a nézőket. A történet Kyle Barnes (Patrick Fugit) életét mutatja be, aki gyermekkora óta küzd démoni megszállottságával. Most egy vidéki prédikátor, Anderson tiszteletes (Philip Glenister) segítségével próbál megszabadulni az őt kísértő természetfeletti erőktől, hogy végre átlagos életet élhessen. Ám rá kell jönnie, ez az út sokkal messzebbre vezet, mint gondolta, és az igazság nemcsak a saját történetét, hanem a világ sorsát is megváltoztatja.

További szereplők: Gabriel Bateman, Wrenn Schmidt, Reg E. Cathey, Kate Lyn Sheil, David Denman, Brent Spiner, Grace Zabriskie, Melinda McGraw, Lee Tergesen.

A Facebook Live élő szolgáltatás körül egyre nagyobb a mozgolódás mostanság. A 24.hu például az országban elsőként indított az HBO-val közösen rendszeres, a Live-on jelentkező talkshow-t Kapcsoljuk Westerost címmel, amelyet óriási érdeklődés kísér.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik