Média

Új évaddal folytatódik a Class Utas Garami Gáborral

Király Viktor és Garami Gábor a Class Utasban
Király Viktor és Garami Gábor a Class Utasban
Második évadával folytatódik a Class FM digitális - Facebookra és internetre készített -műsora, amelyben autózás közben kérdeznek ismert előadóművészeket.

Tavaly októberben debütált a Class FM digitális műsora, a Class Utas, amelyben utazás közben faggatja Garami Gábor az ország legkedveltebb előadóit szakmai és magánéleti titkaikról, hogy azután az interneten osszák meg a felvett beszélgetéseket.

A felvételekre hetente kerül sor, ilyenkor mindig újabb híres utast fuvaroz Garami Gábor. A Wellhellotól kezdve Király Viktoron, Radics Gigin és Geszti Péteren át Rúzsa Magdiig a legismertebb és legkedveltebb előadók váltották egymást az anyósülésen. Az elkészült műsorokat a Class FM Facebook oldalán több mint félmillióan nézték meg.

Az új műsor egyébként Garami Gábort is új kihívás elé állította.

„Kiléptem a rádiózás hagyományos keretei közül, hiszen itt egyszerre kell a kérdésekre, az útra és természetesen a vendégeimre is figyelnem. Nagyon érdekes úgy beszélgetni, hogy szinte csak egy-egy másodpercre tudsz az interjúalanyok szemébe nézni, emiatt van egy nem mindennapi hangulata az egésznek. Ami viszont nekem kihívás, a vendégeimnek könnyebbség – sokan mondták, hogy sokkal szabadabb, kötetlenebb, lazább és életszerűbb így beszélgetni, mint mondjuk egy rádióstúdióban”

– mesélte a műsorvezető.

„A Wellhellos Fluor és Diaz voltak az első utasaim, akikkel hatalmas buli volt a felvétel. Azt mondták, tekerjem le az ablakot és énekeljek ki a járókelőknek. Ezzel szemben Mező Misi annyira zavarba jött, amikor meghallotta saját magát a rádióban, hogy azt kérte, kapcsoljam ki”

– említette a rádiós, aki Rúzsa Magdival készítette a legnézettebb interjút, de a Geszti Péterrel folytatott beszélgetésre személyes okokból is szívesen emlékszik.

„Vele volt a legtöbb közös pontunk, már ami a  zenét illeti. Ugyanazokon a dalokon nőttem fel, mint ő, ráadásul a Rapülők szövegeit kívülről fújtam kissrác koromban, és most ott ült mellettem az ember, aki a nagy részét megírta”

– számolt be Garami, akinek megható pillanatokban is volt része a felvételek alatt.

„ByeAlex volt az első, aki nem csak a könnyed, szórakoztató oldalát mutatta meg, hanem például arról is mesélt, milyen fogadtatása volt a dalnak, amit az édesapja haláláról írt. Az is megérintett, hogy én mehettem ki a repülőtérre a New Yorkból hazatérő Király Viktor elé. Nagyon fáradt lehetett, mégis igent mondott a felkérésre és a legújabb amerikai lehetőségeiről is mesélt”

– emlékezett vissza Garami Gábor, akinek többek között Kovács Ákos, Wolf Kati, Tolvai Reni, Dallos Bogi és Muri Enikő is kitárulkozott.

A Class Utas következő évada március 21-étől jelentkezik a rádió Facebook oldalán és honlapján.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik