Média

A DIGI-nél is megjelent az HBO GO

HBO GO eszközök
HBO GO eszközök
Mostantól az HBO GO online videótár szolgáltatás a DIGI kínálatában is elérhető.

Ezentúl az HBO GO szolgáltatás a műholdas és a kábeles DIGI is külön díjazás nélkül elérhető azok számára, akik újonnan, vagy megújítva a jelenlegi szerződésüket, hűségidő vállalással szerződnek HBO Super Pak vagy Super MaxPak csomagra.

Az HBO online videótára több mint 2500 órányi tartalom lejátszását teszi lehetővé. A videótár elérhető bárhol, bármikor okostévén, táblagépen, okostelefonon és számítógépen is, továbbá támogatja az iOS, Android, Apple és Windows rendszereket is. A naponta frissülő, reklám és megszakításmentes szolgáltatás korlátlan hozzáférést biztosít hollywoodi mozifilmek (például A galaxis őrzői, Förtelmes főnökök 2., Godzilla stb.), amerikai (például Bakelit, Trónok harca, A sebész stb.) és magyar (Aranyélet, Terápia, Társas játék)  saját gyártású sorozatok teljes évadaihoz, fesztiválnyertes dokumentumfilmekhez (például Reményvasút, Káin gyermekei, Szerelempatak stb.) és koncertekhez (például U2 Innocence + Experience Tour 2015, Katy Perry: The Prismatic World Tour stb.). Egyes sorozatok egyébként már a televíziós premier előtt is láthatóak az HBO GO-n (például Kegyetlen tánc).

Az egyszerű és könnyen kezelhető rendszer egyik legnagyobb előnye, hogy minden tartalomhoz szinkron és/vagy magyar felirat választható.  A szolgáltatás a DIGI csatlakozásával szinte minden magyarországi szolgáltatónál elérhető már, így többek között a a Magyar Telekom, az UPC Magyarország és UPC Direct, a Vidanet, az Invitel, a PR-Telecom, MinDig TV Extra és a Tarr Kft. kínálatában is megtalálható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik