CEMP
Média

Változások a CEMP háza táján

Szalay Dániel
Szalay Dániel

2016. 01. 08. 10:08

A szórakoztató-kulturális kiadványok értékesítését, és a CEMP Csoport kiadványainak képviseletét  a CEMP Sales House kultúra diviziója veszi át.  Emellett a 24.hu információi alapján a Portfolio és a Pénzcentrum élére januártól tartalomfejlesztési igazgatót neveztek ki.

A CEMP blogjában jelentették be, hogy 2016 januárjától a szórakoztató-kulturális kiadványok értékesítését, és a CEMP Csoport kiadványainak képviseletét a kulturális piac szereplői felé a CEMP Sales House kultúra divíziója veszi át, vagyis lényegében beolvasztják a CEMP Experience-t.

Az Index.hu-t, a Velvetet, a Totalcart és a Blog.hu-t, valamint a Portfolio.hu-t és az Inforádiót is a termékportfóliójában tudó Közép Európai Média és Kiadó Zrt. (CEMP) 2014 októberében vásárolta meg a PORT, a Fidelio és a Bóbita kiadványok, valamint számos márkamagazin kiadásával foglalkozó LS Média Network Kft.-t, amivel a hír- és gazdaság profilú internetes kiadványok mellett a kulturális tartalomszolgáltatásban is erős szereplővé vált. A portfólió gondozására és értékesítésére létrehozott CEMP Experience (CEMP-X) feladata később kibővült az Index-kiadványok – Index, Dívány, Velvet, Totalcar és Blog.hu – kereskedelmi képviseletével a kulturális ügyfelek és a médiapiaci szereplők felé. 2015-ben a CEMP Experience a 7ora7.hu színházi portállal, és a Kultúrpart online magazinnal erősítette a CEMP Csoport kulturális tartalomkínálatát.

2016 januárjától veszi át a szórakoztató-kulturális kiadványok értékesítését és a CEMP Csoport kiadványainak képviseletét a CEMP Sales House kultúra divíziója, amelyet továbbra is Csasztvan Nóra, a korábbi CEMP Experience értékesítési vezetője irányítja.

Tartalomfejlesztési igazgatót kapott a Portfolio és a Pénzcentrum

Orosz Márton
Orosz Márton

A 24.hu egyébként úgy tudja, hogy a Portfolio és a Pénzcentrum élére a CEMP három nappal ezelőtt tartalomfejlesztési igazgatót nevezett ki Orosz Márton személyében. Az új vezetőt, aki főleg natív tartalmakkal foglalkozik majd, házon belülről találta meg a médiavállalat, hiszen Orosz korábban a Pénzcentrum vezető szerkesztője volt. A tartalomfejlesztési igazgató diplomáját 2005-ben szerezte a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán (a mai Budapesti Metropolitan Egyetem jogelődjénél) üzleti kommunikáció szakon. 2005-től 2008-ig a Pénzügyminisztérium Sajtó-és Kommunikációs Főosztályának munkatársa, 2009-től a Pénzcentrum szerkesztője, 2014-től 2016-ig vezető szerkesztője volt.

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

CANNES, FRANCE - MAY 21:  Nicole Kidman departs after the 'How To Talk To Girls At Parties' screening during the 70th annual Cannes Film Festival at on May 21, 2017 in Cannes, France.  Celebrities, fans and the movie world have descended on Cannes for this year's festival of the screen. For seventy years The Croisette Boulevard has always been the centre of athe place watch the rich and dandy and people from all walks of life to promenade.  (Photo by Christopher Furlong/Getty Images)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.