Light

Rémisztő: az ablakon megjelent a Gonosz – fotó

24.hu
24.hu

2017. 01. 26. 14:22

Becsillanás!

Azt már megszokhattuk, hogy Jézus Krisztus alakja olykor feltűnik egy-egy tárgyon. Fatuskón és ultrahangon, öblítőfoltban és palacsintán.

Persze valójában nem jelent meg sehol, csak egyesek szeretik a Megváltót látni olyan helyeken is, ahol egyáltalán nincs, vagy ahol egyáltalán nem illik látni.

De most maga a Gonosz jelent meg.

Nem, nem a sátán, sokkal durvább: Eric Cartman, a South Park erős csontozatú főszemete. A Redditre felkerült fotón egy becsillanás (fotósoknak: lens flare) képében jelent meg, és egyáltalán nincs kétségünk – teljesen egyértelmű, hogy ez tényleg ő.

reddit/imgur

Fotóművész szakértőnk és kollégánk, Neményi Márton kérdésünkre így magyarázta a jelenséget:

„Azért van két kör – vagyis sokszög, mert ennek az objektívnek sokszög alakban zárul a rekesze, nem úgy, mint az enyémnek –, mert két lencsetag esik a fény útjába.”

(bármit is jelentsen ez)

Kiemelt fotó: Reddit/Imgur (részlet)

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2017. március 29.
A főváros egyik legdrágább környéke a Duna partján épített Xlll. kerületi Marina Part. Ennek oka az, hogy kizárólag új építésű lakásokat találunk a környéken.
MTVA/Bizományosi: Balaton József 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.