Light

Pillanatok alatt világhírű lett a surmó autós

Jól jegyezzük meg ezt a nevet: Ronnie Pickering.

Őrült bizarr és vicces jelenet játszódott le a napokban egy angliai városban. Forgalmi nézeteltérés alakult ki egy autós és egy robogós között, a jelenetet utóbbi rögzítette. A lényeg 0:30-nál jön:

A vita legjobb jelenete akármelyik csehszlovák vígjáték (vagy akár egy Monty Python-szkeccs, ha már Anglia) részlete is lehetne: a Citroen sofőrje megkérdezte a motorost, tudja-e egyáltalán, kivel beszél. Innentől következzék a teljes párbeszéd:

– Tudod, hogy én ki vagyok?

– Mi van?

– Tudod, hogy én ki vagyok?

– Szerinted érdekel? (Aztán vélhetően tényleg érdekelni kezdte a motorost, hogy kivel is van dolga, ha már ennyire erőlteti a személyazonosítást ez az idióta, úgyhogy megkérdezte): – Na, jó, ki vagy te?

– Ronnie Pickering.

– Ki?

– Ronnie Pickering.

– Kiiii?

– Ronnie Pickering.

– És az ki a f.sz?

– Hát én.

Így zajlott a csodálatos dialógus. Ronnie Pickeringet a világon senki nem ismeri. Állítólag amatőr bokszoló volt, és egykoron kiütötte néhány ellenfelét, de sajnos nem olyan kaliberű celeb, hogy bárkinek is kellene ismernie. Azóta – a fenti idióta párbeszéd óta – mindenki képben van, hogy ki is Ronnie Pickering. Ha elkezdjük beírni a Google-be, hogy “Ron”, ezt láthatjuk:

ronnie-pickering

Igen. Mém lett belőle.

A Twitteren rengetegen kiírják, hogy „Én vagyok Ronnie Pickering” (rosszabb esetben: Je suis Ronnie Pickering), és egyetlen nap alatt rengeteg paródiavideó készült, amelyekben a főhős szerepében a tahó autós tűnik fel.

Íme a legjobbak:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik