Light

Nem áruljuk el, mi jelent meg egy darab sajton!

Sajt világtérképpel (Array)
Sajt világtérképpel (Array)

Na jó, mégis elmondjuk: a világtérkép.

Az internetes tartalmaknak van egy csodálatos halmaza, amit most nevezzünk a „különböző tárgyakon kirajzolódó alakoknak”; olyanokra gondolunk, mint az ultrahang-képen megjelenő fejek, vagy amikor az emberek Jézus arcát félik felfedezni a legkülönbözőbb tárgyakon, úgy is mint: palacsinta, bukta, öblítőfolt (azt mondjuk nem értjük, hogy attól, hogy egy szakállas alakot látnak, miért szegény Krisztust keverik bele, miért nem jut senkinek eszébe Che Guevara vagy Bud Spencer?).

Most egy valóságos kincsre bukkantunk, pontosabban nem mi, hanem egy user, aki a Redditre feltöltötte találatát: egy darab sajt látható rajta, azon pedig a világtérkép. Íme:


A kép forrása: Reddit / Imgur

Ahogy az lenni szokott, az erős tartalom még erősebb kommenteket generált. Vannak a kukacoskodók, akik szerint Grönland térképének nem is ilyen az alakja; más Ausztráliát hiányolja, és van, aki szerint lemaradt Európa, de ily módon a világ gondjainak nagy része is eltűnt.

Egy kommentelő azt írja, hogy ha alaposan rázoomolunk a sajtra, találunk egy tilosban parkoló kocsit.

És sokan nem értik, hogy amúgy miért látható egy puska a háttérben, és vajon milyen élethelyzet lehet az, amikor egy embernél egy fegyver és egy jókora darab sajt van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik