Light

Azt mondta a feleségének, leszokott a cigiről, de lebuktatta a XXI. század

dohányzás (Array)
dohányzás (Array)

Az egészségtelen kekszeket még le tudta tagadni a szívrohamon átesett férfi, a bagóvádat azonban megingathatatlan bizonyíték támasztotta alá.

Donny Riding, taxisofőr nemrég átesett egy szívrohamon. Felépült, de az orvosok azt mondták neki, ha jót akar, leáll az egészségtelen ételekkel, és főleg a dohányzással. Donny Riding persze mindent megígért, nem csak az doktoroknak, hanem az aggódó feleségének, Julie-nek is.

A rossz szokásokról azonban sokkal nehezebb lemondani, mint Donny Riding gondolta, különösen az után, hogy az ember túl van az egészségügyi probléma miatti komolyabb ijedtségen. Julie hamarosan egy rakás, roppant egészségtelen csokis kekszet talált miközben férje autóját takarította.

Felesége haragjától tartva Donny Riding mindent tagadott, hamarosan azonban fény derült bűneire. Julie egy napon minden ismerősétől azt hallotta, hogy városukban a Liverpool mellett fekvő Leasowe-ben járt a Google Street View fotóit készítő kamerás autó. Amikor a képek végre elérhetővé váltak az asszony megnézte, hogy néz ki az otthonuk. A Google fotóján pedig ott állt a ház előtt Donny Riding, komótosan cigarettázva. Ezt már sehogy sem lehetett letagadni.

„Aznap éjjel a kanapén aludt” – mondta el a Liverpool Echo-nak Julie – „de azóta már csak jót nevetünk az egészen, ha társaságban elmeséljük a történetet.”

Kép: Google Street View

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik