Light

Pirate storm: Ötök versenye

A nyár igen forrónak ígérkezik! A Pirate Storm területei 12 héten át az Ötök versenyének tüzétől égnek. Ezekben a hetekben vadonatúj PvP csatamezőkön harcolhatsz az öt hatalmas kereskedőház kegyeiért. Lopj el ellenséges trófeákat, legyél veszedelmes csaták egyetlen túlélője, és szerezz stratégiailag fontos pontokat! A győzelmekért értékes rendjeleket és csataérméket kapsz, amelyeket később egyedülálló jutalmakra válthatsz be!

Bátorság, rendjelek és rengeteg más jutalom

A rendjelekért és csataérmékért, amelyeket a Pirate Storm csatamezőin elért győzelmeidért zsebelhetsz be, egyedülálló tárgyakat vásárolhatsz! Váltsd be a rendjeleket és érméket speciális rakétákra, ágyúkra és hajókra, amelyek csak az Ötök versenyének ideje alatt kaphatóak!

Teljesítsd az Ötök versenyének feladatait

Az eseményt a különleges versenyfeladatok teszik még változatosabbá. Vadássz le különleges tengeri szörnyeket vagy ellenséges kalózkapitányokat, és szerezz a rengeteg arany és gyémánt mellett egy sor rendjelet! Ha elég rendjelet gyűjtesz össze, ritka és igen hasznos tárgyakra válthatod be azokat. Fedezd fel magad, milyen sok és sokféle jutalom vár!

Bonts vitorlát és tölts meg az ágyúkat, mert június 7-től az egész Pirate Storm az Ötök versenyének lázában él és értékes jutalmakra vadászik!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik