Kultúra

Budapesten forgatják az új Terminátor-mozit

És már az is megvan, mikor kezdődnek a halálosztós filmszériát rebootoló film munkálatai.

A közelmúltban hivatalossá vált, hogy James Cameron rebootolja a 33 évvel ezelőtt általa elindított Terminátor-szériát, méghozzá úgy, hogy az új évezredben készült halálosztós mozikat figyelmen kívül hagyva az 1990-es Terminátor 2 – Az ítélet napja eseményei után folytatja a franchise-t.

A reboot egy új trilógia első része lesz és miután már a premierdátumát is kitűzték, nem kellett sokat várni és a My Entertainment World oldalán megjelent friss információkból az is kiderült, hogy

a „Terminátor 6”-ként emlegetett film forgatását jövő márciusban kezdik. A munkálatok Budapesten és Spanyolországban fognak zajlani.

MyEntertainmentWorld

A Terminátor 6 forgatókönyvét Cameron közreműködésével a Sötét Lovag-trilógia és Az acélember szkriptjeit is társíró David S. Goyer, a Fekete-fehér, igen, nemet jegyző Justin Rhodes és a Terminátor – Sarah Connor krónikái sorozaton is dolgozó Josh Friedman írja. Az pedig már korábban biztossá vált, hogy a filmet a tavaly a hatalmas sikerré vált Deadpoollal bizonyító Tim Miller fogja rendezni.

Az alapján, amit eddig Cameron és Miller elhintett a sztoriról, a Terminátor 6 központi figurája egy 18 éves nő lesz, aki fontos szerepet játszik majd az Ellenállásban. A jövőből is érkeznek majd új karakterek, akiket a Sarah Connor karakterét újra megformáló Linda Hamilton és a Skynet küld majd. Mindemellett még nem tudni, hogy emberi vagy gépszerepben, de Arnold Schwarzenegger is vissza fog térni a filmben.

A Terminátor 6-ot 2019. július 26-án fogják bemutatni az amerikai mozikban.

Kiemelt kép: Carolco Pictures

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik