Kultúra

Frank Castle jön és begyűjti a skalpokat a Megtorló első előzetesében

Készül a Marvel és a Netflix következő közös szériája, amely a teasere alapján sokkal sötétebb és durvább lesz a többinél.

Még áprilisban jelentette be a Netflix, hogy a Daredevil, a Jessica Jones, a Luke Cage és az Iron Fist után készül a Punisher, azaz a Megtorló is saját sorozatot kap. A szériában természetesen ismét az a Jon Bernthal fogja megformálni az antihőst, aki már a Fenegyerek-sorozat második évadában is játszotta.

A produkció munkálatai hónapok óta zajlanak és noha a hivatalos poszterét már kiadták, előzetes eddig még nem érkezett az év második felére beígért Punisherhez, melynek aztán éppen ma, a The Defenders, vagyis a Védelmezők-minisorozat premiernapján megjelent a nagyon hangulatos teaser trailere.

A Punisher sztoriját még homály fedi, de a szereplőgárdáját illetően már publikus, hogy Bernthal mellett a Daredevilből ismerős Karen Page szerepében Deborah Ann Woll is visszatér majd benne. A fontosabb új karakterek pedig Castle egyik múltbéli cimborája, az ex-katona Billy Russo (Ben Barnes), aztán a Nemzetbiztonsági Ügynökségnek dolgozó, Micro fedőnevű elemző (Ebon Moss-Bachrach) és a rendkívül képzett titkos ügynök, Dinah Madani (Amber Rose Revah) lesznek az akció- és drámasorozatban.

A premierdátuma még nem ismert, de valószínűleg már csak pár hónap és a Punisher megérkezik a Netflixre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik