Kultúra

Chris Hemsworth megmutatja, hogyan intézi el a szuperhősöket a Bosszúállók 3 forgatásán

Amennyire leleplező erejű, annyira mulatságos a Thort játszó színész videója.

Január óta zajlik a hivatalosan Avengers: Infinity War című Bosszúállók 3 forgatása, amelyhez az ősszel mozikba kerülő a Thor: Ragnarok munkálatait követően immár Chris Hemsworth is csatlakozott.

A galaxis őrzői bevonásával még az Amerika Kapitány: Polgárháborúban láthatónál is népesebb szuperhőskavalkádot fog felvonultatni az Infinity War, amelynek forgatási helyszínéről Hemsworth egy jópofa (és a maga módján kreatív) videóval jelentkezett a Facebookon. A filmecskében annak lehetünk szemtanúi, amint a színész megzavar egy “próbát”, majd miután felfedezi, hogy a Polgárháborúból is kihagyott Thort már megint nem hívták meg a buliba, bosszúból a mindig kéznél levő Mjölnirrel egymás után kiüti a szuperhősöket. Az csak mellékes, hogy a többiket ezúttal játékbabák helyettesítik.

A filmben Hemsworth mellett Robert Downey Jr. (Vasember), Chris Evans (Amerika Kapitány), Scarlett Johansson (Fekete Özvegy), Chris Pratt (Űrlord), Zoe Saldana (Gamora), Mark Ruffalo (Hulk), Benedict Cumberbatch (Dr. Strange), Elizabeth Olsen (Skarlát Boszorkány), Sebastian Stan (A Tél Katonája), Tom Holland (Pókember), Dave Bautista (Drax), Karen Gillan (Nebula), Paul Bettany (Vízió), Bradley Cooper (Mordály hangja) és persze Groot hangjaként Vin Diesel fog szembeszállni Thanosszal (Josh Brolin).

A Jim Starlin képregényíró által írt 1991-es Végtelen hatalom című legendás Marvel-történeten alapuló Bosszúállók 3 forgatókönyvét az Amerika Kapitány: A tél katonája és a Polgárháború sztoriját is együtt kidolgozó Christopher MarkusStephen McFeely duó írta. A produkciót az említett Amerika Kapitány-mozikat is jegyző Anthony és Joe Russo testvérek rendezik.

Az Avengers: Infinity War már fixen 2018. május 4-én fog debütálni az amerikai mozikban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik