Kultúra

Az új Star Wars-film szereplőgárdája elegáns címlapfotókon mutatkozik be

A decemberben érkező Star Wars: Az utolsó Jedik című nyolcadik rész szereplőgárdája felkerült a Vanity Fair címlapjára. A régi arcok mellett egy új karakter is megjelenik a képeken.

Négy különböző címlap készült a Vanity Fair magazinhoz, mind a négyen a legújabb Star Wars-film főszereplői szerepelnek. A képeket nem más készítette, mint a világhírű fotós, Annie Leibovitz, aki egyébként már az 1999-es Baljós árnyak óta készít Star Wars címlapokat a Vanity Fair-nek.


Az egyik címlapon az „utolsó jedik”, Luke (Mark Hamill) és Rey (Daisy Ridley) szerepelnek, akik pontosan ott vannak, ahol az előző rész végén hagytuk őket:

A sötét oldal is kapott egy külön címlapot, ezen végre láthatjuk Phasma kapitányt (Gwendoline Christie) sisak nélkül, illetve a sebhelyesarcú Kylo Rent (Adam Driver) és Hux tábornokot (Domhnall Gleeson):


Az ellenállás csapata egy meglepetést tartogat, ugyanis mindenki kedvenc párosa, vagyis Poe (Oscar Isaac) és Finn (John Boyega) egy újabb taggal bővül. A karakter neve Rose Tico (Kelly Marie Tran), akiről annyit tudunk, hogy karbantartó az ellenállásnál, és az új szereplők közül neki lesz a legtöbb játékideje.

Az utolsó címlap a legszívszorítóbb, Leiát utoljára fogjuk látni Star Wars filmben, ugyanis az őt alakító Carrie Fishert a kilencedik rész forgatása előtt, tavaly decemberben váratlanul elhunyt. A képen egy magányos, de méltóságteljes Leiát láthatunk, akit nagyon fogunk hiányolni a következő részekből:

A Star Wars VIII egy nappal az amerikai bemutató előtt: december 14-én fog a magyar mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik