Kultúra

Samarát még a lapostévé sem fogja megállítani az új Kör-horrorban

Ráadásul A körök címet viselő produkcióban már vírusvideóként fog terjedni a halálos ítélettel felérő házimozija. Trailer.

Laza 12 évvel a felemás A kör 2 után idén mozikba kerül a nagy sikerű japán horrorszéria amerikai átiratának harmadik installációja, a magyarul rettenetesen ostobán hangzó Körök (Rings), amelyhez az augusztusi első előzetes után most megérkezett a rövidebb, de velősebb második trailer. Ja és ezzel egyidejűleg a mozi bájos poszterét is leleplezték:

Paramount Pictures
Paramount Pictures

A bizonyos F. Javier Gutiérrez rendezésében készülő horror roppant érdekesen igyekszik majd tovább bonyolítani a nagy hajú és a televíziókból rendszeresen kimászó Samara és az ő mágikus videója történetét, ugyanis az előzetes alapján eza film egyszerre lesz az előző kettő folytatása és előzménye. A tehát az Oscar-díjas Naomi Wattsot és a korábbi gyerekszínészt, David Dorfmant immár nélkülöző A körökben egyfelől behatóbban megismerhetjük majd az aljas módon kútba hajíttatott Samara múltját, másfelől meg a jelenben új áldozatok szereplők közreműködésével figyelhetjük majd, hogy az immár online is hódító videója révén hogyan szedi áldozatait az immár a félelmetes leányzó.

Az Agymenők Leonardjaként ismertté vált Johnny Galecki, továbbá Laura Wiggins, Aimee Teegarden, Alex Roe, Bonnie Morgan és a kiváló karakterszínész, Vincent D’Onofrio mellékszereplésével forgatott A körök február 3-án fog debütálni az amerikai mozikban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik