Kultúra

Tom Cruise senkinek sem kegyelmez a Jack Reacher 2 új trailerében

A színész a Nincs visszaút alcímű folytatásában sem fogja sajnálni a pofonokat azoktól, akik az útjába kerülnek.

Az Oscar-díjas Edward Zwick rendezésében készült a Jack Reacher: Nincs visszaút (Jack Reacher: Never Go Back) című produkció, a 2012-es Jack Reacher folytatása, amelyben természetesen ismét Tom Cruise alakítja a keménykezű címszereplőt. Az akcióthrillerhez már korábban is érkezett egy teaser trailer és egy teljes előzetes, mígnem most a mozi IMAX trailerét és poszterét tette közzé a Paramount Pictures stúdió.

Paramount Pictures
Paramount Pictures

A produkció cselekményéről annyit kell tudni, hogy a filmben az Így jártam anyátokkal Robinjaként befutott Cobie Smulders egy kémkedéssel vádolt női katonatisztet fog játszani, akit Jack Reacher majd kiszabadít a börtönből, hogy aztán a hatóságok elöli menekülés közben kiderítsék, ki és miért akarta lesitteltetni a csajt. Mindeközben két csonttörő bunyó és/vagy lövöldözés között Reacher múltjának egyik sötét titkára is fény derül majd, amely nem biztos, hogy a páros segítségére lesz az együttműködésben.

A Robert Knepper, Holt McCallany, Aldis Hodge és Patrick Heusinger mellékszereplésével forgatott Jack Reacher: Nincs visszaút október 20-án fog megérkezni a hazai mozikba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik