Kultúra

Dübörög a kalózkodás: kiszivárgott Britney Spears új albuma

Az énekesnő Glory című korongja közel egy héttel a megjelenése előtt került fel a világhálóra.

Durván sokmillió dolláros kellemetlenség érte Britney Spearst és kiadóját, az RCA Recordsot a hétvégén, ugyanis szombat éjjel váratlanul elérhetővé vált a világhálón az énekesnő kilencedik stúdióalbuma: a Glory, amely a terv szerint az Egyesült Államokban augusztus 26-án kerül a boltokba. A Billboard beszámolója szerint esetet súlyosbítja, hogy a lemez két változata közül a deluxe kiadás szivárgott ki, melyen Spears 17 új dala hallható, ellentétben a “sima” albummal, amelyen csak 12 szám kapott helyet.

Bármennyire is nagy szívás ez Spearsnek és az RCA-nek, azért pozitív vonzata is akad, hiszen így már el is kezdtek szállingózni az első visszajelzések a Gloryról, amely 3 évvel az énekesnő karrierje legkisebb számban eladott albumává vált Britney Jean után készült. Azt már korábban is tudni lehetett, hogy mi lesz annak a 12 számnak a címe, amely a lemez alapváltozatára kerül, azonban a kiszivárgás következtében mostanra az is kiderült a hanganyagról, hogy egy igencsak bulis, pörgős album lett. Jó példa erre a Glory első kislemezeként kiadott “Make Me” című dal is, amelynek klipje augusztus 5-én debütált a Youtube-on és azóta már csaknem 19 milliós nézettséget ért el.

Britney Spears egyébként augusztus 28-án az MTV Music Awards díjátadó gálán fog először színpadra állni a “Make Me”-vel, amelyet a számot vele együtt rögzítő rapper, G-Eazy közreműködésével fog élőben előadni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik