Kultúra

Új nevek a Volton: Jön a Prodigy és Stereo MC’s is

Ha valami biztos teltházat hoz Magyarországon, az a Prodigy. Vajon lesz-e idén a Faithless?

Június végén a Telekom VOLT Fesztiválra érkezik a The Prodigy, Axwell Λ Ingrosso, Paul Kalkbrenner, a Gorgon City, a Skillet, a Stereo MC’s, az Alle Farben és a Jan Blomqvist & Band. A koncertkínálathoz már korábban igazolt többek között az Iron Maiden, Wiz Khalifa, a Slayer és Damien Rice is.

A Telekom VOLT Fesztivál 24 éves története során eddig kétszer szerepelt headlinerként és kétszer vonzott teltháznyi tömeget a világ egyik legsikeresebb, legnépszerűbb és legveszettebb brit elektronikus zenei alakulata, a The Prodigy. 2016-ban ezúttal az örök érvényű slágerek mellett a tavalyi, új lemezük legjobb dalait is magukkal hozzák.

A skandináv elektronikus zenei élet legmenőbb és legfelkapottabb house-kollektívája, a legendás Swedish House Maffia két világsztárjának szuperprodukciója, Axwell Λ Ingrosso minden bizonnyal több tízezres közönség előtt koncertezik majd a Lővérek közepén.

A Stereo MC’s minden idők egyik legsikeresebb brit hip-hop/elektronikus tánczenei zenekara. Ugyan a sokoldalú kollektíva két meghatározó egyénisége és alapító tagja, a Rob Birch-Nick ‘the Head’ Hallam páros már mindketten elmúltak ötven évesek, de még mindig  alaposan megtáncoltatják a közönséget. 1992-es, Connected című lemezük az elmúlt 25 év egyik legfontosabb kiadványa.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik