Kultúra

George Lucas: “Oké, de mi történt Darth Vader unokáival?”

Tréfás videó látott napvilágot, melyben a Star Wars atyja mellett más celebek is abszurd kérdésekkel bombázzák J.J. Abrams-t.

Nagyon komoly hollywoodi kérdezz-felelekre bólintott rá a Star Wars VII forgatókönyvét társíró és a mozit levezénylő J.J. Abrams, akinek a Vanity Fair jóvoltából „adhattak fel” különböző kérdéseket olyan celebritások, mint T.J. Miller (Cloverfield), Lena Dunham (Csajok), George Lucas (Csillagok háborúja), Jared Leto (Mielőtt meghaltam), Amanda Crew (Szilícium-völgy), Lee Daniels (Empire) és Thomas Middleditch (Szilícium-völgy). A színészek, filmesek és újságírók ráadásul nemcsak Az ébredő Erő kapcsán faggathatták a direktort, akinek ebből kifolyólag olyan nonszensz kérdéseket is neki szegeztek, mint például, hogy „Mi lesz a Cloverfield folytatásával?” (T.J. Miller), Végre visszatér-e az új részben Jar Jar Binks?” (Ted Sarandos), Milyen érzés J.J. Abrams-nek lenni?” (Lena Dunham), „Mi történt Darth Vader unokáival?” (George Lucas), illetve „Miért nem én kaptam meg Chewbacca szerepét?” (Jared Leto, aki állítása szerint még bundát is növesztett volna).

Természetesen a köztudomásúan jó fej és laza direktornak sem kellett több és amellett, hogy jókat derült a kérdezőkön és a röhejes kérdéseiken, csaknem mindegyiküknek meg is mondta a frankót. A Netflix-igazgató Sarandosnak például azt válaszolta, hogy „már dolgoznak egy Netflix-sorozaton”, Dunham-nek azt, hogy „Király.” (természetesen), Lucasnak pedig visszadobta a kérdést, mondván neki kell tudnia, hiszen ő találta ki az egészet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik