Kultúra

Bruce Willisnek tetszik a Die Hard-előzményfilm ötlete

A színész a nemrégiben elhintett hatodik mozi meghökkentő koncepciójára reagált egy interjúban.

Miként azt a múlthéten megtudtuk, a 20th Century Fox óvatos lépéseket tett a hatodik Die Hard-mozi előkészítése irányába, mely nem mindennapi módon egyszerre lesz folytatás és előzményfilm. Ez nagyjából valami olyasmit jelent, hogy a vélhetően Bruce Willist is felvonultató produkció a mában indul majd, ám aztán afféle hosszú flashback formájában a múltban folytatódik, ahol megismerjük a még fiatal John McClane-t. Az elgondolás híre kapcsán a minap egy interjúban megkérdezték magát Willist is, hogy mégis mit szól hozzá, azonban ő felettébb pozitívan reagálta le a dolgot:

Ez egy remek és igazán trükkös ötlet, én pedig nagyon örülök neki. Vagány elképzelés, hiszen ez a karakter eredettörténete lesz. Előre-hátra fogunk ugrálni az időben.

– lelkendezett a kereken 60 éves Willis, ami nem is csoda, hiszen időközben kiderült, hogy ő lesz a film egyik producere. A már veterán és talán vissza is vonult McClane szerepében való visszatérése mellett az is biztosnak tűnik, hogy a rendezői széket a 2007-es Die Hard 4.0 – Legdrágább az életedet is levezénylő Len Wiseman foglalja majd el. Végezetül arra kérdésre, hogy vajon ki lehet majd az ifjú John McClane, Willis jópofa választ adott:

Még nem tartunk ott. Remélhetőleg kemény feje lesz. Na és persze a vastag bőr sem válna hátrányára.

Forrás: Entertainment Tonight via Empire

Ajánlott videó

Olvasói sztorik