Kultúra

Megvan a Prometheus 2 hivatalos címe

A rendezőfejedelem Ridley Scott fedte fel a 2012-es sci-fije folytatásának címét, amely ahhoz képest, hogy egy szál Alien sem lesz benne, igencsak meglepően hangzik.

Azt követően, hogy Ridley Scott pár napja egy interjúban elárulta, nem lesznek Alienek a következő Prometheus-filmekben, most bejelentette a 2012-es sci-fi folytatásának címét is, amely Alien: Paradise Lost lesz. Az „Elveszett Édenkert” Scott szerint az emberiséget kiirtásra ítélő Tervezők világára utal, ahová a Prometheus végén útra kelő Elizabeth Shaw (Noomi Rapace) és a lefejezett David (Michael Fassbender) utóbb meg is érkezik majd.

Hogy miért Alien: Paradise Lost a film címe? Nos azért, mert ebben a részben visszatérünk majd oda, ahol kiderül, hogy miért, hogyan és mikor találták fel a lényt, amit a 30 évvel ezelőtti legelső Alien-filmemben megismertünk.

– árulta el a 77 éves direktor, aki tehát a Tervezők bolygójára fog elkalauzolni bennünket a 2017-ben a mozikba kerülő folytatásban. Pontos premierdátum egyelőre még nincsen, azonban az már fix, hogy a februárban kezdődő forgatáson Rapace és Fassbender is valóban visszatér a szerepében. Egyébiránt noha a válaszra még nyilván sokat kell várnunk, de az egyik legégetőbb kérdés továbbra is a levegőben lóg: azaz vajon visszakerül-e majd David feje a helyére, és ha igen, mégis hogyan?

Forrás: ComingSoon

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik