Kultúra

Kokárdás fotózás a REÖK-ben

24.hu
24.hu

2014. 03. 14. 15:01

Forradalmárok fotóztathatják magukat a nemzeti ünnepen Dusha Béla fotóművész szalonjában. Kokárdával, huszárcsákóval, szabadságharcos kiegészítőkkel örökítik meg a betérőket.

Ünnepi fotózással várja a REÖK a látogatókat március 15-e alkalmából. Dusha Béla fotóművész nyitott műtermében forradalmi kellékekkel készül az ünneplők fogadására. Kicsik és nagyok, mint igazi dicső szabadságharcosok állhatnak a kamera elé, úgyhogy érdemes betérni a palotába a szerencsére csodaszép idővel kecsegtető napon.

A program ingyenes, hasonlóan a többi szombati fotózáshoz, amikor is a palota fotószalonja folyamatosan a látogatók rendelkezésére áll. A szecessziós szalonban bárkiről készülhet portré – akár a hangulatos hátterek előtt, akár green box technika segítségével az épület egyéb, meglepő pontjain.

Szombaton szintén üzemel Árnyas Koppány pop-up műterme, itt festmények születésének lehetünk szemtanúi. A nagyközönség is betekinthet a máskor elzárt alkotófolyamatba, sőt a festőművész a kíváncsi kérdésekre is válaszol.

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.