Kultúra

Hatalmas cirkusz Vácon

Magyarország legnagyobb utazó cirkusza, a Magyar Nemzeti Cirkusz először érkezik Vácra.

A Richter József igazgatta Magyar Nemzeti Cirkusz 70 tagú társulattal, félszáz idomított állattal, és minden este élőben játszó fúvós zenekarral várja a nagyérdeműt október 31-től november 3-ig a TESCO melletti zöld területen.

Előadások:

Hétköznap: 18 órai;
Szombaton: 15 és 18 órai;
Vasárnap: 15 órai kezdettel.

A Magyar Nemzeti Cirkusz

19. szezonjával a Magyar Nemzeti Cirkusz 70 tagú társulattal, félszáz idomított állattal 2013-ben is útra kelt, hogy nagyérdemű közönségét a hétköznapokból a csodák szférájába emelje.

Magyarország legnagyobb utazó cirkuszának 1500 férőhelyes sátrában nemzetközi hírű vendégművészek, fesztiváldíjas artisták szórakoztatják a közönséget. A jelenlévők izgalmas pillanatokat élhetnek át a levegő akrobatáival, jókat nevethetnek a bohóc tréfáin, megcsodálhatják az idomított állatok műsorát.

Magyarországon először fehér oroszlánok a porondon! Jason Peters 10 oroszlánnal zárkózik egy ketrecbe. A spanyol Duo Alambria 10 méter magasban, biztosító kötél nélkül táncol a dróton. Találkozhatunk továbbá a Magyar Nemzeti Cirkusz sztárjával, egy igazi Bond lánnyal, aki nem más, mint Szandra, az indiai elefánthölgy. Fergeteges magyar lovas produkcióval a porondon pedig ismét látható Richter József Jr. és zsoké csoportja. Mindemellett Aladdin és Jázmin, valamint az arab bazár forgataga is rabul ejti majd a közönséget – tevék, lámák, szürke és skót marhák a porondon.

A műsort minden este élőben kíséri a Magyar Nemzeti Cirkusz 8 tagú fúvós zenekara.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik