Kultúra

Folyamatosan veri a Házon kívül Hajdú Péteréket

tévé (televízió, )
tévé (televízió, )

Az RTL Klub közéleti műsora négy hete folyamatosan több embert ültet le a képernyők elé, mint a konkurens csatornán futó Frizbi Hajdú Péterrel.

A két szerda esti műsor ugyanabban az idősávban fut a kereskedelmi csatornákon, a legnagyobb nézettségbeli különbség pedig szeptember 18-án volt tapasztalható, amikor a teljes lakosság körében 549.318-an nézték a Házon kívült, míg az akkor szezonkezdő adással jelentkező Frizbit mindössze 324.811 fő látta. Az akkori Házon kívül többek között a koncessziót nem nyert, korábbi trafiktulajdonosok sorsával foglalkozott, míg a Frizbi egyik témája az volt, hogy Gáspár Győző kiveteti a lengőbordáit. Ugyanebbe az adásba hívta meg Hajdú – anélkül, hogy a vendégek tudtak volna erről – Szepesi Nikit és az őt állítólag molesztáló korábbi masszőrét, Kicsi bácsit, vagyis Bacsa Istvánt.

Hajdú Péter
Fotó: TV2

Az október 9-i adásnapon is a Házon kívül került ki győztesen, 445.195 fő nézte a teljes lakosság körében az RTL politikai-közéleti magazinműsorát, míg 320.432-en a TV2 bulvárshowját. Aznap az Házon kívül adásában például arról volt szó, hogyan lehet beosztani egy napra 800 forintot, de a stáb forgatott Baján is, ahol készülnek a megismételt szavazásra. Hajdú Péter vendége volt Lányi Lala, a Kozmix frontembere, aki arról beszélt, hogy volt párja ellene uszítja közös gyermeküket.

A nézettségi adatokon látszik, hogy „a nézők a bulvár helyett inkább kíváncsiak egy olyan műsorra, mely valóban az embereket érdeklő és napi szinten foglalkoztató témákat dolgozza fel” – írja a nézettségi adatokat közlő BrandTrend.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik