Kultúra

Sütögetés a Padlásban

Hókiflit, rétest, kalácsot, aprósüteményt készíthetnek együtt a vállalkozók a Padlás legújabb sütögetős programján március 16-án, szombaton 15 órától.

A szegedi Padlásban ez alkalommal a süteményeké a főszerep: a felnőtteket és gyerekeket egyaránt várják szombati programunkra.

Bizonyára sok felnőtt emlékszik még arra, nagymamája hogyan nyújtotta a rétest a hatalmas asztal fölött – most lehetőség lesz ezt is kipróbálni! A töltött, finomabbnál finom rétesek elkészítése után nem marad el a jól megérdemelt jutalom: mindenki megehet és/vagy hazavihet magával hat szeletet! 
Ezen kívül sütnek kalácsokat is – mindenki a sajátját készítheti el. És hogy a kalács ne maradjon árván, jár hozzá még egy míves magos cipó!
Részvételi díj: 3.600 Ft/fő

Apróknak aprósütemények és cipó
A gyerekekkel ezen a délutánon hókiflit készítenek – megpróbálják felülmúlni a nagymamák remek süteményeit! És hogy ne csak az édesszájúaknak kedvezzenek, kis cipót is készítenek a gyerekekkel együtt. Mindezeket megehetik és/vagy haza is vihetik. 
Részvételi díj: 1.200 Ft/fő
A programot minimum 10-10 fő jelentkezése esetén rendezik meg!

Amit még a részvételi díj tartalmaz: üdítő, kávé, és egy kis meglepetés.
Bővebb információ és jelentkezés: www.padlasszeged.hu, info@padlasszeged.hu Padlás Szeged, Zárda u. 8. Bejárat a Matrix hotel felől!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik