Kultúra

Megint fellép Ákos a VOLT-on

ákos (ingyenes, ákos, volt fesztivál 2012, )
ákos (ingyenes, ákos, volt fesztivál 2012, )

A tavalyi Aréna-buli műsorával lép színpadra Ákos a soproni VOLT fesztiválon.

Hogy pontosan hol lesz – a hosszú évek óta a Lővér kempingben lezajló, de környezetvédelmi okok miatt helyszínt váltó – VOLT Fesztivál, azt még nem tudni, de az már biztos, hogy július 3. és 6. között fellép a Queens of the Stone Age, a Thirty Seconds to Mars, az Example, Jamie Woon és Parov Stelar mellett Ákos is.

“A VOLT-ra szinte hazajárok, 2013-ban már a tizedik alkalommal játszom a fesztiválon. Vendégként is sokszor jártam itt, előfordult, hogy irodalmi estet tartottunk egy sátorban. A VOLT-on a komplett arénás koncertműsort szeretnénk eljátszani, ami a szokásos fesztiválprogramnál hosszabb, több mint kétórás előadás, és eddig csak a Sportarénában mutattunk be” – mondta a Kossuth-díjas énekes.

A 2084 című szintipop albumát tavaly nyáron éppen a VOLT-on mutatta be először nagy sikerrel, de komoly tömeget vonzott a jubileumi 2012-es Sziget-fesztiválon adott koncertje, az erdélyi Félsziget-fesztiválon pedig nézőcsúcsot döntött.

Fülöp Zoltán és Lobenwein Norbert, a VOLT Fesztivál főszervezői a közleményben hangsúlyozták, hogy dolgoznak az idei VOLT nemzetközi és hazai előadói kínálatán. A magyar fellépők között a tervek szerint ezúttal kiemelt szerephez jutnak azok is, akik korábban kevesebb lehetőséget kaptak a VOLT-on.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik