Foci

Bombagóllal került előnybe az Inter

A milánói kék-feketék 1-0-ra nyertek Rómában az Olasz Kupa elődöntőjének első mérkőzésén.

A címvédő Inter hátránya a bajnokságban a hétvégén nyolc pontra nőtt a Milannal szemben, a Bajnokok Ligájában pedig a Schalke búcsúztatta őket, így Leonardo csapatának komoly győzelmi esélye már csak a kupában van.

Ugyanezt elmondhatja magáról a Roma is, a fővárosiak ráadásul csak a hatodik helyen állnak a bajnokságban, így jelen állás szerint a következő évi Bajnokok Ligájára sem kvalifikálnák magukat.

Az Eto’o nélkül felálló vendégek már a 2. percben megszerezhették volna a vezetést, Stankovics gólját azonban érvénytelenítette a játékvezető, miután a szerb középpályás meglökte a kapussal ütköző Juant, így kerülhetett a labda az Inter játékosa elé. Nem sokkal később Vucinics három méterről képes volt az üres kapu mellé lőni, hatalmas hazai lehetőség maradt ki.

Stankovics kedvét a meg nem adott gólja sem vette el, az első félidő lefújása előtt 25 méterről szánta el magát lövésre, Doni tehetetlen volt a jobb felső sarokba csapódó löket ellen.

A Farkasok a második játékrészben képtelenek voltak válaszolni, így az Inter előnyből várhatja a május 11-i visszavágót. A másik ágon a Milan a Palermóval mérkőzik.

Stankovics bombagólja:

Eredmény – Olasz Kupa elődöntő, első mérkőzés
AS Roma – Internazionale 0-1 (0-1)
gólszerző: Stankovics (45.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik