Nagyvilág

Házi munkával tenné jóvá a késes nemi erőszakot egy tini

Arra ébredt péntek éjjel egy floridai nő, hogy egy maszkos idegen fekszik rajta. A férfi gyorsan a nő szájára tapasztotta a kezét, a torkához kést szorított. A nő azt mondja, csak a támadója szemeit látta, miközben a férfi megkötözte. A támadó megerőszakolta a nőt, majd beszélni kezdett hozzá.

A maszkos férfi elmondta a nőnek, hogy ismerik egymást, majd azt tanácsolta, hogy vegyen rendes zárakat az ajtókra, mert pillanatok alatt bejutott a házba. A rettegő nő az életéért könyörgött, elmondta a férfinek, hogy gyermekei vannak, nem akarja, hogy magukra maradjanak.

A támadó elmondta, hogy eszében sincs megölni a nőt, neki 12 éves korában halt meg anyja, pontosan tudja, milyen nehéz így felnőni. Aztán elvágta az asszony köteleit és levette a maszkot. A nő ekkor jött rá, hogy a szomszédban élő 18 éves fiú, Timothy Walding erőszakolta meg.

A fiú szerelmet vallott a nőnek, azt mondta, azt tervezte, hogy elmegy katonának, hogy ne kelljen a nő mellett élnie. Aztán felajánlotta, hogy azzal tenné jóvá az erőszakot, hogy elvégzi a ház körüli munkákat, megjavítja, ami elromlik.

A nő azonban a rendőrségre ment. Timothy Walding előzetes letartóztatásban várja a tárgyalását.

(via New York Daily News)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik