Nagyvilág

Rettenetes pedofil bűnöket követhetett el három aggastyán fivér

Seattle-ben letartóztattak egy 82, egy 80 és egy 78 éves férfit.

Egészen elképesztő, és úgy tűnik, igen súlyos ügyben indult nyomozás az Egyesült Államokban.

Amit biztosan tudunk: letartóztattak három idős seattle-i fivért: a 82 éves Charles, a 80 esztendős Thomas és a 78 éves Edwin Emeryt.

Az ügy kirobbanása a férfiak unokahúgának (lánytestvérük lányának) köszönhető, aki takarítás közben – a demenciája miatt otthonban ápolt – Charles egykori szobájában véletlenül rátalált egy cipőre, amelyet feltehetően egy kislány viselt korábban.

Kutatni kezdett, és rengeteg borzalmas tárgyat talált.

Alsóneműket és játékokat, rengeteg fotót meztelen kislányokról, és ami a legszörnyűbb: gyerekek molesztálásáról és megerőszakolásáról szóló részletes leírásokat. A nő a bizonyítékokat bevitte a rendőrségre, ahol vallott arról is, hogy gyerekként a három testvérből kettő molesztálta.

A rendőrség átkutatta a házat, amely roskadásig tele volt gyermekpornográfiához köthető anyagokkal,

és most már holttest-kereső kutyák bevetésével a tavaly meghalt negyedik fivér, Donald sheltoni (Washington állam) birtokán keresgélnek, ahol nem kizárt, hogy egy másik, nyolc évvel ezelőtti ügyben is bizonyítékokra bukkanhatnak, a mostani esetet ugyanis összefüggésbe hozták egy tízéves kislány, Lindsey Baum 2009-es eltűnésével.

Facebook/Find-Lindsey-Baum

A feltételezések szerint számos gyerekrablás, molesztálás, nemi erőszak és akár gyilkosság is lehet a három (illetve négy) testvér számláján. Közülük csak a tavaly meghalt Donald volt nős, ám ő később elvált. A most letartóztatott három fivérnek sosem volt családja.

A rendőrség feltételezése szerint nem kizárt, hogy egész életük során gyerekeket rontottak meg.

 

(Daily mail, CBS)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik