Nagyvilág

A hurrikán után fotó készült a világ legleleményesebb kutyájáról

Ő mindenre felkészült. Bónusz videó egy karitatív lakosról.

Amint arról berszámoltunk, Texasban helyi idő szerint péntek este 10 óra után partot ért a Harvey hurrikán. Rockportnál – Corpus Christi városától északkeletre – érte el a texasi partokat, óránkénti 240-250 kilométeres széllel és óriási esőzésekkel.

Corpus Christit és környékét addigra már kiürítették, a lakosok Texas belső vidékein kerestek menedéket. Az Independent szombaton este azt írja, a hurrikánnak Texasban már legalább nyolc halálos áldozata van; emellett közel 300 000 háztartás maradt áram nélkül.

Ahogy a hasonló természeti katasztrófák idején szokott lenni, a tragikus események közepette most is akadt néhány vicces / megható / meghökkentő jelenet.

Most például a Harveynak köszönhetjük minden idők legleleményesebb kutyáját bemutató fotót. A zseniális felvételt egy Tiele Dockens nevű nő készítette, aki – a Corpus Christi mellett található Sinton település összes többi lakójához hasonlóan – azzal töltötte szombat reggelét, hogy megnézze, milyen károkat okozott az ingatlanukban a hurrikán.

Ekkor vette észre a kutyát, aki valamit vitt a szájában. Mutatjuk a fotót, aztán jön a magyarázat.

facebook.com/tiele.dockens

A kutyus – akinek, mint kiderült, Otis a neve – egy nagy zsák kutyakajával kolbászolt az utcákon. Történjék bármi baj, nála lesz eleség. A gazdája szerint a hurrikán idején még otthon volt a kutya, aztán valahogy elkóborolt, és a (ki tudja hol szerzett) kutyakajával tért haza.

A másik – nem tudunk jobb szót – kedves jelenetről videó is készült: a Fox News riportere, Casey Stegall a tomboló vihar közepette tudósított az eseményekről, amikor egyszer csak…

…egy ismeretlen ember odament hozzá, megölelte, és adott neki hat doboz sört.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik