Nagyvilág

Megkéselte az anyjára támadó betörőt egy 11 éves fiú

A gyerek először a segélyhívót hívta, majd sikerült megfutamítania a támadót.

Megvédte édesanyját és négyéves öccsét egy betörőtől egy 11 éves kisfiú, miután a 22 éves férfi berontott New York-i lakásukba, és verni kezdte a nőt – jelentette a New York Daily News. A gyerek a beszámoló szerint egy konyhakéssel szúrta meg a férfit, aki ezután elmenekült a lakásból.

A Daily News értesülései szerint a betörő szerdán, helyi idő szerint nem sokkal délután 5 óra előtt kopogott be a Bronxban élő családhoz, azzal a kéréssel, hogy használhatná-e a vécét. Amikor az anyuka nem engedte be, a férfi berúgta az ajtót, majd a konyhába menekülő anyukára támadt, aki egy késsel próbált meg védekezni.

A betörőnek sikerült kicsavarnia a nő kezéből a kést, majd verni kezdte. A 11 éves kisfiú ekkor a 911-es segélyhívón kért segítséget, közölve a diszpécserrel, hogy egy betörő van a lakásban. A férfi ezt észrevette, és elvette a telefont a gyerektől, akinek ezután sikerült felkapnia egy másik kést, amivel megszúrta a férfit.

A betörő ekkor elmenekült a lakásból, majd egy közeli kórházba ment, hogy ellássák sebesülését. Pechjére pontosan ugyanabba a kórházba ment, ahol a támadásban megsérült anyukát és a 11 éves fiút is ellátták.

A gyanúsított az orvosoknak azt mondta, egy utcai verekedésben sebesült meg, de az ott lévő rendőrök gyanút fogtak, és az anyukát és fiát odavitték a férfihoz, és a nő fel is ismerte benne a betörőt – írta a Daily News. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik