Nagyvilág

Börtönbe kerülhet a farmer, aki arcon rúgott egy tehenet – videó

A 19 éves farmer, Owen Nichol komoly bajba került, miután kikerült egy felvétel a munkahelyéről, amelyen súlyosan bántalmaz védtelen állatokat. A felvételen az látható, hogy Nichol folyamatosan szidalmazza, megfélemlíti, üti, rángatja a tehenet, egyikőjüket még arcon is rúgja.

A farmer a borjaknak sem kegyelmez azokat is megtapossa, sőt, az egyikőjüket még fel is borítja.

A videó végén látható, hogy az egyik állat maradandó, vagy legalábbis lassan gyógyuló sérüléseket szenvedett, ugyanis alig tud ráállni a lábára. A legnagyobb brit állatvédelmi szervezet a Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals (RSPCA) szakembere elmondta, hogy ez volt az egyik legszörnyűbb eset, amit a 30 éves pályafutása során látott. A férfi ok nélkül bántalmaz brutális olyan állatokat, akik abban a helyzetben képtelen megvédeni magukat.

Nichol, miután a bíróságon levetítették a brutális videót, elismerte tettét, de állítása szerint csak egyszer történt ilyen vele, előtte soha nem bántotta a teheneket. A fiatal férfi elmondta, hogy azért volt zaklatott, mert elhagyta a barátnője és a nagymamája betegsége is aggasztotta.

A bíróság április 26-án hoz döntést az ügyben.

Végül itt a videó, amit csak erős idegzetűeknek ajánlunk.

Metro

Ajánlott videó

Olvasói sztorik