Nagyvilág

Londoni terror: egy 25. házassági évfordulóját ünneplő amerikai férfi a halottak közt

Kurt Cohran egyike volt a hídon elgázolt embereknek. Felesége súlyos sérüléseket szenvedett és kórházban kezelik. Másnap utaztak volna haza.

Azonosították a szerdai londoni terrortámadás harmadik halálos áldozatát is. Az amerikai Utah államból származó Kurt Cochran a 25. házassági évfordulóját ünnepelte feleségével egy európai körutazással, és utolsó napjukat töltött Európában, amikor a terrortámadás elkövetője elgázolta őket a Westminster hídon – közölte a férfi családja.

Cochran csütörtök délelőtt halt bele a támadás alatt szerzett sérüléseibe – írta az amerikai Fox 13 News, a férfi rokonaira hivatkozva.  A család közlése szerint a férfi felesége, Mellissa Payne Cochran súlyos sérülésekkel fekszik kórházban – írta a CNN és a BBC.

A család közleményét a Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza tette közzé. A férfi felesége a mormon egyház tagja volt.

A nő egyik rokona a Facebook-oldalán azt írta, hogy a nő láb- és bordatörést szenvedett, valamin fejsérülést, de fel fog épülni sérüléseiből.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik