Nagyvilág

Egy papírrepülőért küldenének börtönbe egy kamaszt

Harminc nap börtönbüntetést is kaphat David Michael Elliott, az a 17 éves, Dél Karolina-i diák, aki egy papírrepülővel eltalálta a tanárát. Az Andrews gimnázium tanulóját letartóztatták, miután a pedagógus nyomására az iskola feljelentette a fiút.

Edward Mclaver nagyon zaklatott volt, amikor közvetlenül az eset után bement az igazgatóhelyettes irodájába. Az szeme teljesen vörös volt. Azt mondta, a repülő éppen abba a szemébe talált bele, amit nem sokkal korábban megműtöttek. Elismerte, hogy nem látta ki dobta felé a repülőt, de azt mondta, több diák is megerősítette, hogy Elliot volt az. Azt mondta, korábban is voltak már problémák a sráccal, ezért nem akarja annyiban hagyni az ügyet.

A tanár és az igazgatóhelyettes egy tárgyalóban találkoztak Elliottal, aki elismerte, hogy ő dobta a repülőt, amelyik eltalálta a Mclaver szemét. Azt nem tudta megindokolni, hogy miért tette. Az igazgatóhelyettes megtette a feljelentést, ezért Georgetown megyei sheriff emberei, testi sértés vádjával letartóztatták a fiút.

Elliott 1087 dollár (314 ezer forint) óvadék ellenében került szabadlábra. Ha elítélik, 30 nap börtönbüntetést, illetve 500 dollár (145 ezer forint) pénzbírságot kaphat.

(South Strand News)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik