Nagyvilág

Egy nő megölte hároméves fiát, mert a gyerekben szerinte „Hitler lelke volt”

A kisfiú holttestét egy floridai mocsárba dobott bőröndben találták meg. Anyja állítja, jót cselekedett, amikor megölte.

Úgy érzi, nem tett semmi rosszat, sőt, megmentette a világot egy mindenkire veszélyes gonosztól egy 28 éves amerikai nő, aki a halálbüntetéssel néz szembe hároméves gyermeke meggyilkolása miatt – jelentette a News Herald című lap. Egypt Moneek Robinson azt gondolta, hogy kisfia maga a megtestesült gonosz, aki felnőve mindenkit meg fog gyilkolni, és azzal, hogy megölte, életeket mentett.

Robinsont azután tartóztatták le, hogy 2015 december 29-én megtalálták gyermeke, Aries Juan Acevedo bőröndbe rejtett holttestét a nő floridai háza mögött lévő mocsárban. A fiú mellkasán késszúrás nyomát találták, a szájába pedig egy nagyjából nyolc centiméteres betondarab volt, amit a hatóságok szerint Robinson helyezett oda. A hatóságok közlése szerint a gyerek akkor már három napja halott volt.

Aries Juan Acevedo - anyja szerint Hitler lelke  volt a testében, ezért megölte
Aries Juan Acevedo – anyja szerint Hitler lelke volt a testében, ezért megölte

Az ügyészek a halálbüntetést kiszabását kérték a nőre, aki az őrizetbe vétele óta előzetes letartóztatásban várja tárgyalását. A New Herald cikke szerint volt cellatársa, a szintén 28 éves Tiffany Powell a hatóságoknak elmondta: Robinson úgy hiszi, helyesen cselekedett, amikor megölte gyermekét.

„Még mindig úgy gondolja, hogy meg kellett halnia” – mondta el Powell a Robinson ügyével foglalkozó rendőröknek. A nő elmondása szerint Robinson úgy hitte, hogy Hitler lelke van fiában, aki április 20-án (Adolf Hitler születésnapján) született, és gonosz volt. „Azt mondta, ha nem ölte volna meg, felnőve mindenkit megölt volna”, és megölésével „mindannyiunkat megmentett”  – közölte Powell.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik