Nagyvilág

Robogóval hajtott át egy sérülten fekvő ötéves lábán egy nő – videó

Mindezt szándékosan csinálta a kínai nő, miközben egy kislány igyekezett elhúzni előle a földön fekvő gyermeket.

A kínai hatóságok letartóztattak egy nőt, miután a közösségi oldalakon terjedni kezdett egy videó, amin látszik, hogy szándékosan áthajt robogójával egy látszólag sérült, földön fekvő ötéves kisfiú lábán – írta a Shanghaiist. A rövid felvételen látni, ahogy egy kislány elhúzza a kétségbeesetten bömbölő fiút a robogón ülő nő elől, aki utánuk gurul, és ráhajt a kicsi lábára. Mindezt úgy, hogy a robogón egy kisgyerek is ült.

A kínai sajtóban megjelent hírek szerint a felvétel Guangdong városában készült, és január másodikán került fel az internetre, és gyorsan terjedni kezdett a kínai közösségi oldalakon. A kínai internetezők hatalmas felháborodással reagált az esetre, és sokan azt javasolták, hogy hasonló büntetést kapjon. „Le kéne fektetni a földre, és áthajtani a lábán egy kamionnal” – javasolta egyikük.

A kínai internetezők egyébként hamarabb megtalálták az elkövetőt, mint a rendőrök, és a WeChat üzenetküldő szolgálatatáson keresztül zaklatták és fenyegették, valamint minden róla talált információt megosztottak az interneten.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik