Nagyvilág

Rács mögött kell megvárnia az ítéletet a kutyával szexelő nőnek

Az ítélethirdetésig börtönben kell maradnia annak a 27 éves nőnek, akit bestialitás miatt tartóztattak le a rendőrök az ausztráliai Brisbaneben. Jenna Louis Driscollnak azért kell felelnie, mert közösült egy kutyával, amit egyértelmű törvények tiltanak.

Driscoll a tárgyalására siet a Brisbane-i bíróságon.
Driscoll a tárgyalására siet a Brisbane-i bíróságon.

A vád szerint amellett, hogy a törvények egyértelműen tiltják az állatokkal való közösülést, az ügyész még azt is hozzátette, hogy a nő tette ellentétes a természet szabályaival is. A rendőrség még 2014-ben szerezett tudomást arról, hogy a nő egy kutyával szexelt, ekkor került a hatóságok látókörébe egy videó, ami bizonyítja Driscoll tettét.

Rács mögött kell megvárnia az ítéletet a kutyával szexelő nőnek 2
Driscoll még 2014-ben. Kép: Metro.co.uk

A nőt védő ügyvéd elmondása szerint Driscoll-t egykori párja próbálta megszégyeníteni, ezért töltötte fel a videót az internetre, amire aztán később ráakadt a rendőrség.

A nőnek jelenleg a börtönben kell megvárnia az ítéletet, mivel kiderült róla, hogy korábban megszúrt valakit egy villával, megharapott egy kiskorút és marihuánát árusított. A kutya megmentésére már több állatvédő szervezet is bejelentkezett, ám az akcióval nekik is meg kell várniuk a bírósági tárgyalás végét.

Metro

Ajánlott videó

Olvasói sztorik