Nagyvilág

Lehet, a csajokat megszédíti a dezodorod, de a zsarukat biztosan nem

Van az a férfidezodor-márka, ami a reklámja szerint annyira megbolondítja a nőket, hogy még arra a lányra is kiéhezett vágyakozással pillantgatnak mindannyian, aki jobb híján azzal fújta be magát a reggeli rohanásban.

Nos, épp ezzel a típusú illatosítóval próbálta átveri az őt igazoltató rendőröket a 45 éves Patrick David Butler, de nem aratott túl nagy sikert.

A járőrök jelentése szerint, hétfőn hajnalban lettek figyelmesek egy gyanúsan közlekedő autóra a Dél-Karolinában fekvő Rock Hillben. A sofőr először egy hirtelen mozdulattal, az utolsó pillanatban rántotta el a kocsit a padkától. A rendőrök követni kezdték az autót és azt látták, hogy a sofőr ide-oda tekergeti a kormányt, mintha a felezővonal csíkjai között szlalomozna.

Felszólították a sofőrt, hogy húzódjon félre, majd amikor az autóhoz léptek, azt látták, hogy a férfi éppen dezodorral fújja tele a nagyra nyitott arcát. Butler később töredelmesen bevallotta, hogy meccset nézett a haverokkal, közben megivott két sört, és egy whiskyt is, a dezodorral a szondát próbálta befolyásolni.

Nem sikerült neki, három különböző alkoholteszt is jóval a megengedett érték fölötti véralkoholszintet jelzett nála. Ittas vezetés miatt vád alá helyezték.

(KPTV)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik