Nagyvilág

„Ez itt a nappali, az a terasz, az ott, pedig egy hulla…”

Egy családnak mutatta meg kiadó házát Salvatore DiMauro hétfőn reggel Atlantában. Miközben nézelődtek, az érdeklődök észrevették, hogy mintha lenne valaki a hátsó, zárt teraszon. A tulajdonos kiment, hogy megnézze, ki lehet az, majd a következő percben már a rendőröket hívta, mert kiderült, hogy egy ismeretlen férfi holttestére bukkant.

Fotó: Fox News
Fotó: Fox News

DiMauro elmondta, hogy a fiatal férfi a hasán feküdt, ezért először azt hitte, hogy csak aludni mászott be a teraszra, de aztán hiába próbálta ébresztgetni.

A szomszédban lakó Linda Seabrook a kiérkező nyomozóknak elmondta, hogy előző éjjel, 23.30 körül két lövés zajára ébredt. Azt mondta, akkor úgy gondolta, hogy csak a macskája vert le valamit, ezért visszaaludt.

Különös adaléka az ügynek, hogy DiMauro kiadó házának száma éppen 666. A tulajdonos azonban azt mondja, hívő katolikusként ő nem babonás, úgyhogy sohasem tulajdonított különösebb jelentőséget a sátáni házszámnak.

A rendőrség egyelőre keresi a gyilkosság indítékát, de legfőképpen arra kíváncsiak, hogy mit keresett a háznál az áldozat.

(Fox)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik